Sunday, 14 August 2011

ESOK BERMULANYA PEPERANGAN SAYA .

SALAM & HELLO ! 


Esok I ader test sistem isyarat* tajuk nak gempak jer . HAHAHA ! if uolls blaja dlm course eletrik maybe uolls tau aper itu  SISTEM ISYARAT  kan kan ? :)



* oh i am super duper lazy . =.="

bermulalah hari yg super duper LAZY untuk  STUDY ! *WOARRRRR ( macam wolf pulax kan ? haha :D) # neera don't be lazy oke ! iskk . kalo nak bejaya mestylah tempuhi ape saja dugaan dan rintangan yg mendatang . hoyeahhhh ! so kite layan dulu lagu daripada BRUNO MARS - THE LAZY SONG ^^


*hope uolls njoy tgk video neyh . LOL :D

SETAN DURJANA MENCUWIK PAKAIAN DALAM ??!

HELLO GURLS N BOYS :) ,  selamat petang ! arineyh panas hati , ader SETAN curik pakaian dalam . GILO S*** betul Lah ! huh ! ape kehalnyer tuh ???  citernyer macam neyh , pagi tadi sebelom nak pegi umah member I kat sungai isap , i angkat kain kat ampaian , mase tuh i tak perasan lagi laa pakaian dalam I hilang kowt . sbb dalam kelam kabut , letak camtuh jer kain dalam bilik. lepas i balik mmber I tanya I :

yana ; ader angkat !@@#$$%%^&& aku tak ?
I : eyh taded pon .

 so , i carik-carik dalam bakul MEMANG TADED ! grrrrrrr ! sape cuwik . EEEEeee tak betul nyer MANUSIA  neyh ! sangap bebenor gamoknyer ! iskkkkk . Di  bulan ramadhan yg mulia neyh ader jugak  MANUSIA  camtuh . OH !  tak bleyh terima betol laa. selama dok setahun kat sini , arineyh baru  nak cuwik, padahal i jemur kat beranda , tinggi tuh . lain laa kat ampaian bawah  . sabor jelaaa . TAK BERMORAL PUNYER OLANG . tuh pon mmber  I yg lain tatau lagi. sbb diowang keje . if tau hal neyh balik nnty mmg huru hara . HUHU.  I  harap Allah mmberi kesempatan untuk MANUSIA tuh balik ke pangkal jalan sebelum ajalnyer sampai . HUH !

WARNING ! ; JANGAN  jemor kat beranda or luar rumah , tak pon kalo jemur pagi , terus angkat petang tuh yer , khususnyer kaum hawa  . HeeehEEE :)

Friday, 12 August 2011

♥BORED & LOVING ♥

hyehye , neyh time I boring-boring  mengisi masa lapang dalam kete yer, n otw nak pegi bebuka puasa  . HIHI .

* kononnyer wat muke chomel . ^^ abaikan mata yang buat-buat sepet tuh ! shhh. HAHA !


* neyh perasaan ayu  sangat wat muke camtuh. ouhhh ! okies :p


* awwwhh , malunyee . neyh saye besame KESAYANGAN saye . Ohh gediXX tao . :p
* heppy hangout ngn b laa :DD ~ish gediX lagik . 

Thursday, 11 August 2011

:: BEAUTIFUL HOMEMADE LOLYPOP & CAKE ::

heyyy , entry kali neyh pasal Lolipop & cake . tadid da tengok kat FB  ILIA FATAH , korang seacrh laa kat fb beliau , i bawu jer tgk . HIHI . tak sampai 10 saat pon . CANTIK  sangat , boleyh tempah utk bg gift for special person or terpulang pada uolls laa nak  bg kat sesapa pon yer . hehehe .  i pon usha-usha dulu . cambest je kann . okie kite layan gambar lolypop n cake neyh yer . :)


* blink-blink tgk lolypop neyh , sangat menarik ,
if  uolls nak bg kat BF/ BFF/parents/siblings kan?  :DD
* kek coklat * yummy :)
* for hepy besday :)
* neyh chenta hati ,   gituh


*semua menarik kan kan ? if uolls nak lbih details  untuk tempahan or lain-lain pasal choc lolypop neyh silalah singgah kat FB beliau yee  :) 

thankyou guys :)

 * pon sebok nak  wat tempahan utk my kesayangan juges ! hehehe 

Tuesday, 9 August 2011

BEAUTY PRODUCTS

hey everyone . how are u todayh ? hehe . hope uolls sihat & puasa penuh untuk arineh tao .
 HIHI. Entry arineyh pasl produk yg i nak share , 1st i tgk produk neyh kat blog si chantek
  • LILIANA MARDIANA  *uolls boleyh tgk dier punyer entry 

  • pasl produk kcntikan terutamanya untuk jerawat (scar potion) ^ 

  • act,dah order produk scar potion tp belom sampai lagi . heheee ,

  • kalo uolls nak beli produk scar , mask or lain-lain lagi , 

  • klik sini yukk  ------> Vanity-Talks !
  •  
  • so i pon nak try produk neyh jugakla . lepas i pakai produk   

  • ALOEVERA . muke i tumbuh jerawat kicik-kicik , terus i berhenti 

  •  sbb muke i neyh sensitif. HUHU  *sangat kesian . HUH tension ! so

  •  skarang i pakai produk yg asal  , TIA AMELIA *produk neyh jd my 

  • BFF I skrang . HAHAHA ! i just nak hilangkan pimple scar jer .

  • ouchh T_T . sesiapa yg nak share pasl produk komen laa yer ^_^ .  

NO TITLE

letihnye arineyh :'(

letih pgi poli kot, naik bukit tggi sangat . haishhhh ^_^


*muke letih , tp bukn pic i yee . hikhik

♥My●MuSIC♥

♥ FORmSpRiNg♥