Thursday, 11 August 2011

:: BEAUTIFUL HOMEMADE LOLYPOP & CAKE ::

heyyy , entry kali neyh pasal Lolipop & cake . tadid da tengok kat FB  ILIA FATAH , korang seacrh laa kat fb beliau , i bawu jer tgk . HIHI . tak sampai 10 saat pon . CANTIK  sangat , boleyh tempah utk bg gift for special person or terpulang pada uolls laa nak  bg kat sesapa pon yer . hehehe .  i pon usha-usha dulu . cambest je kann . okie kite layan gambar lolypop n cake neyh yer . :)


* blink-blink tgk lolypop neyh , sangat menarik ,
if  uolls nak bg kat BF/ BFF/parents/siblings kan?  :DD
* kek coklat * yummy :)
* for hepy besday :)
* neyh chenta hati ,   gituh


*semua menarik kan kan ? if uolls nak lbih details  untuk tempahan or lain-lain pasal choc lolypop neyh silalah singgah kat FB beliau yee  :) 

thankyou guys :)

 * pon sebok nak  wat tempahan utk my kesayangan juges ! hehehe 

No comments:

♥My●MuSIC♥

♥ FORmSpRiNg♥